Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Inget Newcastle för Jesse / Van de Beek på G till Crystal Palace

Det har länge ryktats om en utlåning till Newcastle för Jesse Lingard. Det ser dock inte längre ut att bli av. Samtidigt verkar Crystal Palace väldigt sugna på att låna in Donny van de Beek. Det och mycket mer behandlas under onsdagens nyhetssvep.

Lingard blir kvar?

Engelsmannen får ingen speltid i Manchester United och har under januari månad kopplats ihop med flera olika klubbar.

Främst har det pratats om den nyrika klubben Newcastle som enligt trovärdiga uppgifter lagt flera lånebud på den offensiva mittfältaren.

Nu uppger dock den ansedda journalisten David Ornstein att det inte blir någon utlåning till Newcastle. United ska ha krävt en för hög summa för att låna ut Lingard, enligt uppgifterna.

Simon Stone rapporterar också att affären för nu inte ser ut att bli kvar. Men betonar också att det är tid kvar på transferfönstret.

Palace budar på Van de Beek

Enligt transferexperten Fabrizio Romano har Crystal Palace nu lagt ett lånebud på Donny van de Beek och klubbarna är nu i direkt kontakt.

United vill att mittfältarens fulla lön betalas under utlåningen, det finns ingen köpoption inblandad.

Sex spelare på landslagsuppdrag

Det här nya landslagsuppehållet som blivit intryckt i spelschemat den här säsongen innebär som bekant att Manchester United är spellediga den här helgen.

Men vilka spelare är det då som är borta på landslagsuppdrag? Jo, det är Edinson Cavani, Facundo Pellistri, Alex Telles och Fred. Sedan tidigare är Hannibal och Eric Bailly borta på afrikanska mästerskapen.

Bailly i hjälm mot Egypten

Mittbacken åkte på en huvudskada i matchen mot Sierra Leone och har varit ett frågetecken inför åttondelsfinalen mot Egypten i afrikanska mästerskapen.

Nu bekräftar dock förbundskaptenen Patrice Beaumelle att Bailly kommer att spela. Mittbacken kommer på grund av huvudskadan bära en hjälm som Beaumelle beskriver lite som “Rugby-stil”.

Youth Cup-match på Old Trafford

I den femte rundan av FA Youth Cup ställs Manchester United mot Everton. Matchen kommer att spelas onsdag den 9 februari på Old Trafford. Avspark 20.00 svensk tid.