Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Donny till Everton i princip klart / Hannibal ute ur AFCON

Bland söndagens nyheter rapporterar vi om att Donny van de Beek ser ut att komma allt närmre ett lån till Everton samtidigt som vi också ger en landslagsuppdatering gällande Hannibal.

Vi tittar även till vad som skrivits kring Mason Greenwood under dagen. Den tråkiga nyheten som nådde oss under förmiddagen finns att läsa mer om här.

Donny till Everton på lån

Igår kunde ni läsa om att Everton låg bäst till i jakten på Donny van de Beek. Idag kommer David Ornstein med nya rapporter som gör gällande att 24-åringen bestämt sig för Liverpoolklubben.

Det handlar då om ett lån säsongen ut och Everton sägs täcka hela lönekostnaden för nederländaren.

Hannibals Tunisien ute

Från de afrikanska mästerskapen har Manchester United nu längre inte någon representant, detta efter Hannibal åkt ur turneringen med sitt Tunisien under lördagen.

Burkina Faso skulle visa sig bli för svåra i kvartsfinalen, där resultatet skrevs till 1-0.

För Hannibals del blev det dessvärre bänken hela matchen.

Tidigare i veckan åkte även Eric Bailly ur med sitt Elfenbenskusten. Detta gör att vi lär få se duon tillbaka i Manchester ganska snart.

Dagens tråkiga nyhet

Tidigare idag nåddes vi av den mycket tråkiga nyheten att Mason Greenwood anklagas för kvinnomisshandel av sin före detta flickvän. Detta är något som framkommit efter att den tidigare flickvännen publicerat inlägg på Instagram, som gjort gällande att hon blivit misshandlad av Unitedspelaren.

Hennes inlägg togs under dagen bort.

Laurie Whitwell på The Athletic skriver att polisen i Greater Manchester-området är medvetna om bilderna och filmerna som florerar på nätet och att utredningar pågår för att få en heltäckande förståelse för händelserna.