Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Rangnick anställer mediakonsult / United i kamp om ung försvarare

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Ralf Rangnick verkar ha anställt journalisten Raphael Honigstein som mediakonsult. Vidare så är United i kamp med Chelsea om ung försvarare, och avslutningsvis så får Ethan Laird vänta lite till på sin Bournemouth-debut.

Rangnick anställer mediakonsult

Enligt Matt Hughes på The Daily Mail så har Ralf Rangnick anställt Raphael Honigstein som sin personliga mediakonsult. Honigstein, som till vardags jobbar som journalist för The Athletic har enligt Hughes tagit tjänstledigt de kommande sex månaderna för att arbeta för Rangnick.

Dock så kommer Honigstein fortsätta att göra TV för Sky Germany, dock inte under Uniteds matcher.

United i kamp om ung försvarare

Manchester United är en av klubbarna som leder racet för Blackburns unga försvarare Ashley Phillips. Dessa uppgifter kommer ifrån Alan Nixon på The Sun, och även om tidningen för det mesta är opålitlig så ska Nixon ha bra koll på nyheter kring just ungdomsspelare.

Enligt Nixon så är det United, tillsammans med Chelsea som leder racet för Phillips efter att båda klubbarna scoutat honom hela säsongen.

Laird får vänta på sin debut

Ethan Laird får vänta på sin debut för Bournemouth. Högerbacken anslöt till tabelltrean i Championship under januarifönstret, men har hittills inte spelat en match för klubben.

Laird har haft problem med baksida lår, men det fanns hopp om att han skulle få göra sin debut i dagens FA-cupmatch mot Boreham Wood. Tyvärr verkar det dock inte bli så och enligt Bournemouths tränare Scott Parker så är det mer realistiskt att 20-åringen får göra sin debut mot Birmingham nästa helg.

Res med oss till Manchester!