Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Manchester United - Watford 0-0
Topp fyra borta?

Pinsamt, värdelöst och rent ut sagt oacceptabelt. Manchester United lyckas alltså inte få in en enda boll i nät, trots den offensiva kraft man har på pappret. Han som många kallar ”världens bästa avslutare” verkar ha tappat det helt och resten av laget tar felbeslut efter felbeslut.

Spelmässigt så var första halvlek mycket bra. Man skapade chans efter chans, vilket dock följdes upp med dåligt avslut efter dåligt avslut. Cristiano Ronaldo hade ett flertal bra chanser precis som hans landsman Bruno Fernandes, men målen kom inte.

Ralf Rangnick skickade in allt han hade när Jadon Sancho och Marcus Rashford ersatte Fred och Nemanja Matic, men det hjälpte alltså inte. 0-0 slutade matchen och topp fyra känns nu utom räckhåll.

Betygsskala: 1-10där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 6

Hade knappt något att göra under hela matchen. Lämnade lite att önska i spelet med fötterna.

Aaron Wan-Bissaka: 6

Gjorde en godkänd insats på det hela. Håller fortfarande en hög nivå defensivt och även om han lämnade lite att önska offensivt så var han absolut inte dålig där heller.

Victor Lindelöf: 7

Stabil match från Lindelöf. Defensivt så hade varken han eller Varane mycket att göra, men jag tycker att han återigen visade hur säker han är i passningsspelet.

Raphaël Varane: 7

Tycker att han började lite skakigt under de första få minuterna men efter det så spelade han upp sig och stod för en mycket stabil prestation.

Alex Telles: 6

Ut 74. Telles stod för en pigg första halvlek, men var lite för desperat i andra där han ett flertal gånger slog inlägg enbart på chans.

Nemanja Matic: 6,5

Ut 74. Var en stabil figur på mittfältet och gjorde inte många misstag. En av lagets bästa spelare idag.

Fred: 6

Ut 62. Jag tycker att Fred gjorde en bra match, vilket han ofta gör när han får spela med en defensiv mittfältare och inte behöver ta sig an den rollen själv.

Paul Pogba: 5,5

Var precis som många andra spelare mycket pigg i första halvlek och kanske berodde det på att han fick spela högre upp i planen. Andra halvlek var klart sämre och en anledning till det skulle kunna vara att han fick ta en djupare roll när Sancho kom in.

Bruno Fernandes: 4,5

Borde ha gjort mål i den första halvleken och hade även Ronaldo helt fri i den tolfte minuten, där han istället valde att gå på avslut. Gick ner sig ännu mer i andra halvlek och i slutet av matchen var han alldeles för desperat och tog för många felbeslut.

Anthony Elanga: 6

Lagets bästa spelare i första halvlek. Otroligt pigg och borde kanske ha fått med sig en straff. Gick ner sig lite i andra halvlek precis som resten av laget.

Cristiano Ronaldo: 4

För någon som kallas ”världens bästa avslutare” av många så missade han alldeles för många chanser, och när han inte gör mål så tillför han inte mycket till spelet.

Jadon Sancho: 6

In 62. Kom in och gjorde en pigg insats.

Luke Shaw: n/a

In 74. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Marcus Rashford: n/a

In 74. Spelade för kort tid för att betygsättas.