Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Dagens Landskamper
Sparsamt med speltid för Unitedspelarna

Under Fredagen fick sju United-spelare representera sin landslag, mestadels på ungdomsnivå. Det spelades dock två matcher på seniornivå där Eric Bailly, Paul Pogba och Raphaël Varane var involverade, medan Hannibal fick se sitt Tunisien besegra Mali från avbytarbänken.

Sent segermål gav Frankrike segern

Paul Pogba, Raphaël Varane och Eric Bailly spelade alla från start i kvällens träningsmatch mellan Frankrike och Elfenbenskusten.

Ingen av de tre spelarna fick dock spela alla 90 minuter då Varane gick ut i den 59:e minuten, Bailly i den 68:e och Pogba i den 89:e. Matchen slutade 2-1 till Frankrike efter ett sent segermål från Monacos Aurelien Tchouameni.

Ingen Hannibal för Tunisien

Hannibal Mejbri var en oanvänd avbytare när Tunisien slog Mali med 1-0 efter ett snöpligt självmål från Moussa Sissako. Tunisien fick också hjälp av att man spelade med en man mer under hela andra halvlek då samma Sissako blev utvisad i den 40:e minuten.

Dåligt med speltid för United-spelarna mot Sverige

Det blev elva minuters spel för Sam Mather när England och Sveriges U18-lag möttes i en träningsmatch tidigare idag. På bänken fanns också Dan Gore, men han fick dock inte göra något inhopp. Matchen slutade 3-2 till England efter mål från Isaac Mabaya, Divin Mubama och ett självmål.

Seger för Sviderskys Slovakien över Galbraiths Nordirland

Både Martin Svidersky och Ethan Galbraith fick speltid i dagens match mellan Slovakien och Nordirland, även om det skiljde rejält i minuter.

Svidersky fick göra ett sent inhopp för Slovakien i den 88:e minuten medan Galbraith, som också var lagkapten fick spela hela matchen för Nordirland. Dock var det alltså Slovakien som drog det längsta strået och vann matchen med 2-1.

Oyedele på bänken för Polen

Maxi Oyedele fick se sitt Polen vinna över Schweiz från avbytarbänken. Matchen slutade 1-0 till Polen.

Bänk även för Garner

James Garner fick tillbringa 90 minuter på bänken när England slog Andorra i kvällens kvalmatch till U21-EM. Matchen slutade 4-1 till England efter mål från Folarin Balgoun, Jacob Ramsey, Morgan Gibbs-White och Anthony Gordon.

Ytterligare en hållen nolla för Kovar

Matej Kovar fortsätter att storspela för Tjeckiens U21-lag. I dagens möte med Albanien blev det ytterligare en hållen nolla för Kovar, och det var hans femte på sju matcher. Matchen slutade 1-0 till Tjeckien efter ett självmål från Sergio Kalaj.

Morgondagens matcher

  • 00.30: Argentina – Venezuela (VM-kval) [Garnacho]
  • 13.00: Tyskland U17 – Skottland U17 (EM-kval, spelas i Skottland) [Jackson, Kingdon]
  • 16.00: Frankrike U17 – England U17 (EM-kval, spelas i Luxemburg) [Fredricson, Mainoo, Ogunneye]
  • 18.30: England – Schweiz (träningsmatch) [Maguire, Shaw]