Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
United vill värva Kane oavsett tränare / “Ten Hag borde inte gå till United”

I dagens nyhetssvep rapporterar vi bland annat om nya Harry Kane-rykten. Vidare rekommenderar inte Louis van Gaal att Erik ten Hag ska gå till United.

United vill värva Kane – oavsett tränare

Enligt The Athletics Laurie Whitwell vill Manchester United värva Tottenhams Harry Kane i sommar – oavsett vem som tränar klubben. En övergång ser däremot svårlöst ut och Benficas Darwin Nunez ses som ett alternativ.

Vidare nämner Whitwell att United optimalt vill värva en anfallare, en högerytter och två mittfältare (en offensiv och en defensiv) i sommar.

“Ten Hag borde inte gå till United”

Uniteds ex-tränare Louis van Gaal är ett fan av Erik ten Hag som allt mer kopplas samman med United-jobbet. Van Gaal rekommenderar däremot inte att Ten Hag väljer United.

“United är en kommersiell klubb. Det skulle vara bättre för honom att gå till en fotbollsklubb”, säger Van Gaal i en intervju som Telegraph rapporterar om.

Gore målskytt i U18-landslaget

Shola Shoretire lämnade återbud till Englands U18-match mot Danmark i Marbella, men däremot spelade både Daniel Gore och Sam Mather. England hämtade ikapp 0–3 till 3–3 och Gore gjorde ett av målen i träningsmatchen. Båda startade men Mather byttes ut i den andra halvleken.