Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Bruno Fernandes förlänger med Manchester United
Drömmen är nu en verklighet och en ära

Manchester United bekräftar på fredagen att Bruno Fernandes har signerat ett nytt kontrakt med klubben. Det nya avtalet gäller till sommaren 2026, med en option på ytterligare ett år.

För portugisen blir det en förlängning på bara ett år. Kontraktet han skrev på när han, i januari 2020, blev Unitedspelare gällde till 2025 med ett optionsår.

Bruno Fernandes, 27 år gammal, har gjort 49 mål och 40 assists på 117 matcher för Manchester United. Både 2020 och 2021 prisades han som Sir Matt Busby Player of the Year.

Bruno Fernandes säger:

Från stunden jag skrev på för Manchester United har jag haft ett speciellt förhållande till klubben och våra otroliga fans. Jag kollade på det här laget när jag växte upp, drömmandes om att en dag få chansen att spela här.

Den drömmen är nu en verklighet och en ära.

Även efter två år känns det fortfarande otroligt att kliva ut på Old Trafford, att höra fansen sjunga min sång och göra mål framför Stretford End. Det är ett verkligt privilegium att bära den här tröjan och att kämpa för vår otroliga klubb.

Det finns så mycket mer jag vill uppnå här, och jag vet att detsamma gäller för resten av truppen och ledarna. Mer än något vill vi ge fansen de framgångar som de förtjänar.

Vi har delat några otroliga stunder de senaste åren men det bästa kommer från mig själv och det här laget.

John Murtough, fotbollschef, säger:

Alla är medvetna om Brunos betydelse för Manchester United. Hans statistik för mål och assists är fenomenal och han har presterat anmärkningsvärt jämnt sedan han kom till klubben.

Brunos arbetskapacitet, hängivenhet och fantastiska attityd är exakt vad vi vill ha från en Manchester United-spelare. Han är det ultimata proffset med många fantastiska egenskaper för att driva de höga standarder som krävs för att spela för den här fantastiska klubben.

Bruno, som alla i hela fotbollsklubben, är fortsatt enormt ambitiös och bestämd för att leverera hållbar framgång på planen och ta oss tillbaka till att kämpa om titlar.