Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Nytt kontrakt för fransmannen
Noam Emeran blir kvar i minst två år till

Manchester United bekräftar att den franska anfallaren Noam Emeran har signerat ett nytt kontrakt med klubben. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2023/24, med option på ytterligare en säsong.

Emeran, som är 19 år gammal, värvades till Uniteds juniorlag sommaren 2019. Några månader senare signerade han sitt första proffskontrakt med klubben. Under tiden i United har Emeran varit skadeförföljd och det har bara blivit 38 matcher på tre säsonger i klubbens olika ungdomslag.

Mot bakgrunden att han har spelat så pass lite kommer nyheten aningen överraskande. United tycks ändå ha sett något i den franska anfallaren som gör att klubben har tro på att han ska göra stora framsteg.

Vi gratulerar Noam Emeran till det nya kontraktet!