Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Direktsamtal om De Jong / Maguire talar ut / Pogba släpper dokumentär

Manchester United ska ha öppnat direktsamtal med Barcelona om Frenkie de Jong. Vidare har Harry Maguire talat ut medan Paul Pogba släpper en dokumentär om sitt stundande klubbval.

United i samtal om De Jong

Fabrizio Romano menar att Manchester United nu har öppnat direktsamtal med Barcelona för Frenkie de Jong. Nederländarens prislapp sägs ligga på 85 miljoner euro och katalanerna väntar på Uniteds första bud.

Mittfältaren själv sägs ännu inte vara helt övertygad om att lämna Barcelona och vill spela Champions League-fotboll.

”United kommer försöka trycka på igen eftersom Barca behöver lösa sina ekonomiska problem”, skriver Romano.

Maguire talar ut

Harry Maguire har haft en blytung säsong i Manchester United. Nu har han pratat ut i en intervju med journalisten Simon Peach. Bland annat menar han att han själv är sin största kritiker – trots allt som kommer utifrån. Han berättar om säsongen som har varit, att buas ut av Englandsupportrar och bombhotet som han möttes av tidigare under året.

Groenen i EM-trupp

Uniteds mittfältare Jackie Groenen har tagits ut i den nederländska landslagstrupp som ska spela EM i sommar.

Juventus härnäst för Pogba?

Under onsdagen bekräftade United att Paul Pogba lämnar klubben. Härnäst ser det ut att bli en återkomst i Juventus för fransmannen, enligt flera uppgifter. Den 17 juni kommer mittfältaren att ”avslöja” sin nästa klubb i Amazon-dokumentären ”Pogmentary”.

Gör precis vad ni vill av den informationen…