Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Ny mittback på radarn / Darwin Núñez eftertraktad

Onsdagens nyhetssvep är här och vi nås bland annat av nyheten att Benfica-anfallaren Darwin Núñez är jagad av både Liverpool och Manchester United. Dessutom har United fått upp ögonen för en viss mittback från den italienska storklubben Inter. Detta och mycket mer behandlas.

Utmanar Liverpool om Núñez?

Benfica-anfallaren Darwin Núñez är förmodligen en av de mest eftertraktade spelarna i Europa inför sommarens kommande transferfönster.

Tidigare under dagen kom uppgifter om att Liverpool är beredda att spräcka sitt transferrekord för att värva den uruguayanske landslagsmannen.

Benfica uppges kräva omkring 1 miljard kronor för att sälja. Nu skriver ESPN att United är redo att utmana de värsta rivalerna om att säkra anfallarens underskrift i sommar.

Enligt uppgifterna föredrar han att gå till en klubb som spelar Champions League, men United tror att de kan övertyga honom om att komma till Old Trafford.

Bastoni på önskelistan

Att Manchester United är på jakt efter en ny mittback i sommar är inte någon nyhet. Defensiven var ett av lagets största problem den gångna säsongen och Erik ten Hag är mån om att förstärka.

Jürrien Timber och Pau Torres är bara några av spelarna som uppgetts vara aktuella. Nu ska även Inter-stjärnan Alessandro Bastoni intressera United.

Det uppger Sky Sports Italia-journalisten Gianluca Di Marzio. Tottenham pekas ut som favoriter till att värva Bastoni, men enligt Di Marzio ska även United finnas med i jakten på italienaren.

Adriana Leon förstärker damlaget?

West Ham-spelaren Adriana Leon kommer i sommar att bli tillgänglig för andra klubbar då hennes kontrakt med London-klubben löper ut.

Den kanadensiska anfallaren har kopplats ihop med flera klubbar. Nu uppger The Athletic att Manchester United är beredda att ge sig in i jakten på 29-åringen.

Harry Maguire visar aktning

Uniteds lagkapten har under veckan varit på plats i München med det engelska landslaget. Då passade han på att besöka Manchesterplatz.

Minnesplatsen som hedrar de 23 personer som avled i flygkraschen i München 1958.