Dagens landskamper
Varierad framgång för Unitedspelarna

Fem Unitedspelare kunde fått lira landslagsfotboll under torsdagskvällen. När vi nu summerar konstaterar vi att det blev tre, med olika mycket framgång.

Ronaldo och Bruno för Portugal

Portugal hemmaspelade mot Tjeckien i Nations League, och två mål under den första halvlekens sista kvart gav portugiserna en stabil seger med 2-0.

Cristiano Ronaldo spelade hela matchen, och noterades för en varning. Bruno Fernandes kom in med drygt 20 minuter kvar, medan Diogo Dalot gjorde det han gör bäst och satt på bänken hela matchen.

86 för Elanga

Sverige fortsätter ha en en svag juni, då man idag hemmaförlorade mot Serbien med 1-0. Luka Jovic gjorde matchens enda mål på stopptid i den första halvleken, och Anthony Elanga fick 86 minuter innan han byttes ut mot Viktor Gyökeres.