Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Arnold i dialog med fansen / Läget i transferfönstret / Rashford tror på Ten Hag

Under gårdagen talade Richard Arnold, VD i Manchester United, till fansen för att förhindra ett planerad protest mot honom och Glazerfamiljen. Han dök plötsligt upp på puben i området där han bor där fansen hade samlats för att förbereda en protest. Dagens nyhetssvep inkluderar också en uppsummering av statusen i transferfönstret. 

Arnold i dialog med fansen

Vd Richard Arnold mötte igår fans på puben i närheten av sitt hem för att ha en dialog. Syftet var att förhindra en protestaktion mot Glazerfamiljen och mot honom själv. Fansen som hade planerat en fredlig protest med banderoller om Glazers och Arnolds avgång, möttes på en pub i området där han oväntat dök upp för att tillmötesgå fansen i en dialog. Saker som diskuterats var rättigheten att protestera, läckor från omklädningsrummet och transferplaner.

Här kan vi höra Arnold prata med fansen i ett klipp på knappat två minuter. Arnold betonar bland annat att pengarna måste komma någonstans ifrån för att uppfylla de stora planer klubben har.

Läget i transferfönstret

Lugnet före stormen råder på Old Trafford då inga nya spelare hittills har värvats i sommarens transferfönster. Då konkurrenter som Liverpool och Tottenham inte varit sena med att kontraktera nya spelare ökar nu pressen. Manchester Evening News summerar oddsen för sex spelare som kan hamna i United utifrån odds på Skybet.

Frenkie de Jong tycks fortfarande vara det heta kortet om man ska tro på de rykten som förekommer. Ten Hag vill uppenbarligen ha honom till Old Trafford. Ajax brasilianske ytter Antony är en annan som finns på listan högt upp. United är enligt oddsen favoriter att signa honom.

Vad gäller Pau Torres sägs tippas United vara andrahandsfavoriter. Den spanske mittbacken har gjort en fins säsong i Villareal men Tottenham är favoriter att få hans namnteckning enligt Skybet. Även i jakten på Christian Eriksen framställs United vara andrahandsfavoriter enligt samma odds, även här hack i häl på Tottenham.

Utöver de fyra spelarna nämnda ovan så finns Jarred Bowen och Denzel Dumfries med på listan över rimliga odds. Bowen som haft en stark utveckling i West Ham lär bli alltmer het på marknaden. Högerbacken Dumfries i sin tur har under de senaste veckorna länkats allt starkare till United. Med i det racet finns också Chelsea. Det återstår nu att se om någon av de sex tippade spelarna hamnar på Old Trafford inom den närmsta tiden.

Rashford behöver Ten Hag

Goal och James Robson summerar Rashfords status inför säsongen och menar att hans tro på Ten Hag och vice versa blir avgörande för att hitta tillbaka till sitt gamla jag. Rashford sägs vara optimistisk efter att ha pratat med bland annat Donny van de Beek om Erik Ten Hags ideér och ledarskap. Rashford rapporterats vara ute efter att befästa platsen offensivt till vänster. Det lär då behövas betydligt mer än vad han visade i vårens sista matcher.