Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Malacia klar / Bud på Martinez / Chelsea håller ögonen på de Jong

Dagens nyhetssvep innehåller enbart transfernyheter. Bland annat så kan vi rapportera att Tyrell Malacia är ytterst nära United, där det bara återstår att skriva på kontraktet. Utöver det ska United ha lagt bud på Lisandro Martinez. Det och lite till hittar ni nedan.

Malacia klar – Martinez nästa?

Tyrell Malacia ska nu vara nästintill klar för Manchester United. Det uppger bland annat den trovärdige Athletic-journalisten David Ornstein. Enligt Ornstein ska nu de personliga villkoren vara lösta, och det enda som saknas är att kontrakten ska signeras. 

Ornstein skriver också att United nu vänder sin uppmärksamhet åt Lisandro Martinez som ska vara öppen till en flytt och att förhandlingar mellan United och Ajax beskrivs som avancerade. Argentinaren ska enligt Ornstein också vara sugen på att återförenas med Erik ten Hag,

Bud lagt?

Enligt Mike Verweij, som oftast har väldigt bra koll på Ajax så ska United också ha lagt ett bud på €45 miljoner för Martinez, vilket är nära prislappen på €50 miljoner som Ajax har satt på argentinaren.

Chelsea håller ögonen på De Jong

Enligt Jacob Steinberg så håller Chelsea koll på förhandlingarna mellan Manchester United och Frenkie de Jong, och ska enligt Steinberg vara redo att hoppa in om förhandlingarna skulle kollapsa.

Att det nu skulle hända känns ganska osannolikt, och Steinberg skriver fortsättningsvis att United fortfarande är favoriter till att landa holländaren.