Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ronaldo uteblev från Carrington / Martínez in före fredag? / Malacia väntas bli klar under dagen

Veckans första nyhetssvep innehåller såklart det senaste i följetongerna på transfermarknaden men inleds av nyheten att Ronaldo uteblir från Carrington idag trots en förväntad återkomst. Enligt uppgifter är grunden “familjeskäl”. Vi lär få fler nyheter om Ronaldo kommande dagar. 

Ronaldo uteblev från Carrington

Under helgen kom uppgifter att Ronaldo vill bort från United. Inget vet riktigt till 100% hur det ligger till men trovärdiga källor står bakom dessa uppgifter. Idag kommer så nyheten att Ronaldo uteblev från den förväntade återkomsten till Carrington denna morgon på grund av familjeskäl.

Flera tyckare har lagt sig i och många menar att det är väntat och befogat då han kritiserar klubbens ambitioner. Andra menar att det är ett bevis på divalater och att han visste vad han skrev på. Vad som är vad är frågan.

Martínez in före fredag?

Rapporter från Nederländerna och England gör gällande att United vill få en uppgörelse med Lisandro Martínez före fredag och den kommande försäsongsturnén. Ajax tycks dock vilja ha ut lite mer av affären än vad United är villiga att betala men klubbarna uppges komma allt närmare varandra. Arsenal nämns dock som kvar i racet.

Malacia väntas bli klar under dagen

Tyrell Malacia lär bli årets första värvning och affären förväntas bli klar senare idag. En andra läkarundersökning pågår just nu. Det återstår nu att se om denna affär blir en islossning som många väntar på.

 

Övrigt

Efter uppgifterna om De Jong och hans vara eller icke-vara i Barcelona och United kommer trots allt trovärdiga uppgifter om att affären fortfarande är på bordet. Det verkar dock röra på sig väldigt sakta.

Malacias förväntade ankomst till Manchester har spätt på rykten om att några försvarare väntas lämna. Alex Telles är en sådan. En uppgift kommer också att Telles ska ha hamnat i konflikt med Zidane Iqbal efter 4-0-förlusten mot Brighton i maj och att denna händelse är en liten pusselbit till att United kommer att vilja bli av med honom.

Erik ten Hag sägs i samma veva vara väldigt imponerad av Zidane Iqbal och förvånad över att han inte fått speltid i seniorlaget.

Till sist, några bilder på när spelarna rullade in tidigare idag.