Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Pereira till Fulham

Tidigare idag blev det bekräftat att Andreas Pereira går till Fulham. Övergångssumman ska vara satt till 8 miljoner pund plus 2 miljoner i bonusar. Pereira spelade sin sista match för United säsongen 2019/2020 och har sedan dess varit utlånad till Flamengo i brasilianska Série A. 

Under dagen fick vi alltså veta att Andreas Pereira är överens med Fulham om en flytt. Förväntningarna verkar splittrade. Det innebär en nätt summa in till kassan för United som hittills endast spenderat pengar på ett enda nyförvärv.

Pereira kom till United för tio år sedan under Alex Ferguson och gjorde totalt 75 matcher för United och fyra mål. Nu tio år senare går flyttlasset till London och Fulham för en övergångssumma av 8 miljoner pund plus två miljoner i bonusar (vissa källor talar om ett något högre belopp). Kontraktet sträcker sig över 2026 med option på ytterligare ett år.

 

United och vi önskar Andreas Pereira lycka till i sin nya klubb!