Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Intresse för Gakpo / Känt namn tillbaka på radarn / Ingen Sesko

Med några veckor kvar till slutet av transferfönstret så fortsätter alla möjliga spelare ryktas till Manchester United, vilket vi kommer att ta upp i dagens nyhetssvep. Utöver det så har man spelat ytterligare en match bakom stängda dörrar där en viss ivorian imponerade.

Intresse för Gakpo

Enligt ESPNs Rob Dawson så ska Manchester United vara intresserade utav PSV Eindhovens yttermittfältare Cody Gakpo. Enligt Dawson så ska PSV värdera 23-åringen runt £35 miljoner och ska inte vara intresserade av bud lägre än det.

Känt namn tillbaka på radarn

Sergej Milinkovic-Savic har under flera transferfönster ryktats till United utan att något hänt. Det har då främst varit drivet av spelarens agent. Nu verkar det dock som att det faktiskt finns en chans att en flytt sker. Under gårdagen rapporterade nämligen The Telegraphs Jason Burt att United funderar på att ta kontakt med Lazio för att se om en affär kan hända.

United drar sig ur Arnautovic-affären

Manchester United har valt att dra sig ur Arnautovic-affären. Det rapporterar The Athletics Laurie Whitwell. Enligt Whitwell så var Bolognas prislapp för hög, men en annan anledning ska vara att klubben mottagit ett flertal klagomål från supportrar som ifrågasatt den potentiella värvningen, då Arnautovic har anklagats för att ha använt ett anti-albanskt glåpord i Österrikes match mot Nordmakedonien under EM 2020.

La Liga-mittfältare av intresse?

Manchester United ska ha ögonen på Real Betis Guido Rodriguez. Detta enligt den spanska tidningen AS. Det verkar dock som att den argentinska mittfältaren mer skulle vara ett alternativ till Adrien Rabiot än något annat.

Ytterligare match bakom stängda dörrar

Manchester United spelade ytterligare en match bakom stängda dörrar under gårdagen. Motståndet var Halifax och var en match där många som inte fick spela mot Brighton medverkade.

Uniteds startelva bestod av Tom Heaton i mål. Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Eric Bailly och Tyrell Malacia i försvaret. I de djupare mittfältsrollerna spelade Zidane Iqbal och James Garner, med Alejandro Garnacho, Donny van de Beek och Amad framför, med Anthony Elanga längst upp.

Matchen slutade 5-1 till United efter mål från Amad x2, Varane, Bailly och Garner.

Rättegång inledd

Igår inleddes rättegången mot Ryan Giggs som står åtalad för kontrollerande och tvångsbeteende mot sin före detta flickvän Kate Greville.

Utöver det står han åtalad för misshandel av både Kate, och hennes lillasyster Emma Greville.

Sesko stannar inom Red Bull-koncernen

Det blir ingen flytt till Old Trafford för Benjamin Sesko. Istället kommer han att stanna inom Red Bull-koncernen och flytta till RB Leipzig nästa säsong.

Salzburg var alltid tveksamma till att släppa Sesko redan detta fönster, och nu har man kommit fram till en kompromiss som betyder att Sesko kommer att stanna i klubben denna säsong för att sedan ansluta till Leipzig nästa säsong.

Leons första intervju

Manchester United Womens Adriana Leon har gjort sin första intervju som United-spelare.