Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen
Trevande start för Alex Telles

Kommer Alex Telles att gå ett bättre öde till mötes i Sevilla än Anthony Martial gjorde? Förhoppningsvis. Brassen har fått en trevande start på sin sejour i Spanien men förhoppningsvis ökar speltiden allt efter som.

Med bara dagar kvar till det att transferfönstret stänger börjar ryktena om utlåningar poppa upp allt mer intensivt. Hannibal Mejbri blev här om dagen klar för Birmingham och vi kan med all säkerhet förvänta oss en hel del trafik ut från Carrington de kommande dagarna. För de hittills utlånade spelarna är det, som det brukar, blandat kompott.

Alex Telles, Sevilla

Alex Telles får sägas ha fått en något trevande start på sin sejour i Spanien. Brassen fick nöja sig med två inhopp inledningsvis och sammanlagt knappa 20 minuter speltid.

I helgen kom kanske vändningen. Telles spelade 90 minuter och stod för en assist när Sevilla föll med 2-1 mot Almería. 29-åringen drog på sig en varning i matchens slutskede men verkar på det stora hela ha gjort en godkänd insats förlusten till trots. Förhoppningsvis kan Telles få en mer lyckad sejour i Sevilla än fallet var för Anthony Martial ifjol.

Övriga spelare

Álvaro Fernández, Preston North End

Ankelskadan som inte skulle vara allvarlig har hållit Fernández borta i fyra matcher. Ska dock så sakta vara på väg tillbaka. Birmingham har spelat tre raka 0-0-matcher och hunnit falla ur ligacupen sedan sist.

Dean Henderson, Nottingham Forest

Spelar vidare i Nottinghams mål. Forest har kryssat mot Everton och förlorat mot Tottenham. När Nottingham tog sig vidare i ligacupen fick Henderson vila.

Ethan Laird, Queens Park Rangers

Verkar ha gjort sig bofast som högerback per omgående. Har spelat 90 minuter i fyra raka matcher och stått för två assist.

Dermot Mee, Altrincham

Spelat tre matcher för Altrincham och släppt in totalt fem mål. Matchtakten är hård i National League och Mee verkar få vila varannan match.

Eric Bailly, Marseille

Fick hoppa in i 58:e minuten då Marseille slog Nice med 3-0 i helgen. Ersatte Sead Kolasinac som en av tre mittbackar.

Hannibal Mejbri, Birmingham City

Blev under måndagen klar för Birmingham på ett säsongslångt lån.

Utlånade damspelare

Säsongen har inte kört igång än på damsidan. När väl serie- och cupspelet rullar igång återkommer vi med rapporter kring de utlånade spelarna.

Utlånade damspelare så här långt: 

Ivana Fuso, Bayer Leverkusen
Carrie Jones, Leicester City
Tara Bourne, Birmingham City
Emily Ramsey, Everton
Chloe Williams, Blackburn
Niamh Murphy, Blackburn