Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Leicester - Manchester United
Dags att befästa Leicesters jumboplats!

Ten Hag skickar ut samma elva som senast mot Southampton vilket kanske överraskar vissa av oss. Många hade trott att Casemiro går in från start och att Varane skulle vilas. I övrigt är det dock inga stora överraskningar. 

De Gea

Dalot Varane Martinez Malacia

McTominay Eriksen

Sancho Fernandes Elanga

Rashford

Inför den viktiga matchen mot Leicester där Manchester United äntligen ska visa lite kontinuitet genom att vinna tre matcher på raken var det många som trodde på ett par förändringar. Med tanke på Varanes bräcklighet trodde vi att Maguire kunde komma till spel men den engelske landslagsförsvararen tillika tidigare ordinarie kapten, börjar på bänken igen. Gott så kanske. Vi vet också att Lindelöf finns med på bänken idag.

I övrigt var vi många som ville se Casemiro från start, men ten Hag väljer alltså att matcha in honom försiktigt. Vi vågar nog tro på ett tidigare byte idag om saker inte går alltför bra under första halvlek. I övrigt spelar ten Hag samma lag och vi ser alltså åter igen Ronaldo på bänken från start. Låt oss få se lite speed från start idag.

Jag har i något läge sagt att jag ogillar Leicester mer än andra, att Tielemans, Maddison och Vardy ser förbannat dryga ut. Det finns såklart inga sakliga argument bakom det, utan endast att de råkar spela för fel lag. Nog så, nu ser vi till att de ser allt annat än dryga ut denna torsdagskväll och att de börjar en stilla vandring mot Championship.

Manchester Uniteds lag

Leicesters lag