Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
James Garner lämnar Manchester United

Under torsdagskvällen meddelade Manchester United att James Garner lämnar klubben och ansluter till Everton.

Övergångssumman ligger på £9 miljoner, men kan stiga till £15,5 miljoner via bonusar.

Garner har varit i klubben sedan barnsben och säsongen 2016/17 fick han spela juniorfotboll för första gången. Därefter dominerade han i både juniorerna och i reservlaget där han nominerades till årets spelare ett flertal gånger. Garners prestationer på ungdomsnivå gjorde också att han fick spendera tid med A-laget i tidig ålder.

År 2019 fick han också göra sin A-lagsdebut i en match mot Crystal Palace. Tyvärr blev det inte mer än sju A-lagsmatcher för Garner i United. Istället spenderade han mycket tid på lån, först i Watford och sedan i Nottingham Forest där han spelade en viktig roll i lagets uppflyttning till Premier League.

Vi önskar James lycka till på sitt nya äventyr!