Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Över 6000 biljetter sålda / Savage landslagsuttagen / Inget kontrakt för Bray

I dagens nyhetssvep så kan vi rapportera att det ser ut att bli rekordpublik på Leigh Sports Village när damerna spelar sin första match för säsongen. Utöver det så har Charlie Savage blivit landslagsuttagen och sist så kommer Ollie Bray inte att få ett kontrakt hos Manchester United.

Rekordpublik på Leigh Sports Village

Enligt Emma Sanders så har Manchester United sålt över 6000 biljetter inför damernas säsongspremiär mot Reading på lördag. Det skulle också vara ett nytt publikrekord för Leigh Sports Village.

Savage landslagsuttagen

Charlie Savage har blivit uttagen till Wales U21-trupp inför deras träningsmatch mot Österrike senare denna månaden. Detta är första gången som Savage blir uppkallad till U21-laget.

Inget kontrakt för Bray

Manchester United har valt att inte ge Ollie Bray ett kontrakt efter hans provspel i klubben. Det uppger Rich Fay på Manchester Evening News.

19-årige Bray kom till United förra månaden för att provspela i åtta veckor, men nu har man tagit ett beslut att låta Bray prova på nya möjligheter någon annanstans. I United så blev det en assist för Bray som fick sparsamt med speltid.