Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Elanga fortsatt nominerad / Ännu en talang till Burnley / Old Trafford stängt

Dagens nyhetssvep innehåller nyheterna om Anthony Elangas nominering till Golden Boy 2022. Vi rapporterar även om ännu en talang ur damlaget som lämnat för Burnley. I övrigt så rapporterar vi att Old Trafford håller stängt idag.

Elanga fortsatt nominerad

Anthony Elanga är en av de 40 spelarna som fortsatt är nominerade för Golden Boy-priset. Utmärkelsen går till den bäste U-21 spelaren i Europa och framröstas av representanter från några av de största sporttidningarna från kontinenten.

Vår svenske ytter har alltså chansen att följa Wayne Rooney, Anderson och Anthony Martial som spelare att vinna utmärkelsen medans i den röda United tröjan. Vi håller tummarna för att Elanga fortsatt är med när listan kortas ned till 20 namn nästa månad.

Ännu en talang till Burnley

Burnley bekräftade igår värvningen av 17-åriga Jessica Simpson från Manchester United på en dubbel registrering. Simpson blir därmed den fjärde unga spelaren att gå från Manchester United till Burnley i sommar efter att Emma Taylor, Ella Kinzett och Alyssa Aherne lånats in i slutet av augusti.

Jessica Simpson gjorde sin debut för Burnley redan igår då hon startade i Burnleys vinstmatch mot Boldmere.

Old Trafford stängt

Lugnt runt Old Trafford idag då Megastore, Red Café och arenans museum står stängt på grund av drottningens begravning. All aktivitet runt arenan kommer att återupptas imorgon. Läs mer på manutd.com

 

Res med oss till Manchester!