Muss Weekly
Ett meningslöst landslagsuppehåll står för dörren

Återigen en vecka utan ligafotboll för United men väl en Europa League-seger borta i Moldavien blev det. Härnäst väntar ett landslagsuppehåll, så därmed får vi inte se United alls i veckan. Damerna rullar däremot på som vanligt och ska försöka rida vidare på vågen efter segern mot Reading nu i helgen.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

EL: Sheriff Tiraspol – Manchester United 0-2

United tog en komfortabel, och välbehövlig, seger i Moldavien när Sheriff Tiraspol besegrades i Europa League. Matchen var avgjord redan i första halvlek efter att Sancho öppnat målskyttet följt av att Ronaldo fick göra säsongens första mål.

Allt om matchen

Dammatcher

WSL: Manchester United – Reading 4-0

Manchester United inledde Women’s Super League med att köra över Reading på Leigh Sports Village. Hemmalagets segersiffror skrevs till 4-0, med samtliga mål inprickade inom 35 minuter från avspark. Succé blev det dessutom för nyförvärvet Maya Le Tissier, som gjorde två mål.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Manchester United – West Ham United 1-1

U21-kaget tog en poäng hemma mot West Ham. De hade dock hoppats på mer då laget för närvarande ligger strax ovanför bottenstrecket med 4 poäng på sex spelade matcher. De fyra senaste matcherna har slutat oavgjort. Mot jumbon West Ham gjorde Omari Forson målet strax efter att West Ham tagit ledningen med 1-0. United hade klart flest målchanser överlag men dålig skärpa i avsluten.

P18: Stoke City – Manchester United 1-0

U18 förlorade sin match mot Stoke med 1-0. Det går trögt för laget som nu har tre raka förluster i liga och ligacup.