Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Chelseasupportrar kritiska / Nya manifestationer mot rasism / Rashfordrykten fortsätter

Torsdagen kommer med en kort nyhetsuppdatering. I fokus står istället kvällens match i Europa League där vi räknar med tre poäng. Nyheterna idag rapporterar om förnyade manifestation mot rasism samt kritik mot att Chelsea ännu inte fastställt sin hemmamatch mot United den 22 oktober. 

Kritik mot Chelsea

Chelseas supporterklubb uttrycker stark kritk mot att hemmamatchen mot United den 22 oktober ännu inte är fastställd. De får medhåll av många och det är naturligtvis svårt för alla fans att planera med så kort framförhållning. Starka ord som disgrace används i sammanhanget. Orsaken sägs vara dispyter angående sändningsrättigheter. Det återstår att se vad vi får för tid på matchen om dryga två veckor.

Nya manifestationer mot rasism

Alla matcher i Premier League under perioden 8–16 oktober kommer att dedikeras till No room for Racism. Samtliga spelare kommer att gå ned på knä under perioden för att visa enighet mot det viktiga budskapet. All heder åt detta säger vi.

Rashfordrykten fortsätter

Egentligen har inget nytt och inget konkret hänt kring Marcus Rashford. Det fortsätts dock att kablas ut rykten om vår viktiga forwards framtid. Arsenals framgångar under året gör att de kopplas samman med Rashford. Enligt Manchester Evening News håller Arsenal nära koll på Marcus Rashfords situation när kontraktet går ut till sommaren (finns dock en option om förlängning med ett år).

Även Juventus sägs vara mycket intresserade av Rashford. Enligt uppgift uttryckte den italienska storklubben intresse redan under sommarens fönster. Inget i Marcus Rashfords egna uttalanden tyder på att vill eller kommer att lämna United. Men vi har naturligtvis blivit överraskade förut.