Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
United håller Dream Day-event / Domare bekräftade / Thorisdotter tar examen

I dagens nyhetssvep tar vi upp att klubben har haft sitt årliga Dream Day-event där man bjuder in supportar med allvarliga sjukdomar för att träffa sina idoler. Utöver det så har domare bekräftats för de kommande två omgångarna, och slutligen så har Maria Thorisdottir tagit examen.

United håller sitt årliga Dream Day event 

Under gårdagen höll Manchester United sitt årliga dream day event där man tillsammans med sin stiftelse bjöd in fans med olika sjukdomar till Carrington där de fick möta sina idoler. Ett antal spelare har pratat med klubbmedia om hur viktig denna dagen är.

Christian Eriksen hade följande att säga:

”Att se de leende ansiktena och få kontakt med fansen så här är alltid trevligt. Det har varit kul att prata med dem och ha några trevliga samtal – alla är vid gott mod.”

Även kaptenen Harry Maguire har uttalat sig om hur viktig denna dagen är.

”Vi vet hur mycket dessa dagar betyder för vår klubb; ända sedan jag gick med i klubben har det varit tydligt för mig hur mycket vi gör i samhället och hur viktigt det är. Att sätta leenden på fansens ansikten och göra dem glada är vad det handlar om. Vi har verkligen saknat dagar som denna, så det är fantastiskt att ha fans tillbaka.”

Och slutligen så hade Bruno Fernandes detta att säga:

”Varje gång vi gör dessa dagar är det speciellt. Det är bra att dela några fina stunder med dem och ge dem en bra upplevelse. För mig, som pappa, gör detta mig riktigt stolt över att göra sådana här saker och göra någon glad, bara genom att ha mitt sällskap och autograf. Att veta att det är ett stort tillfälle för dem gör det verkligen speciellt för mig också.”

Domare bekräftade för omgång 11 och 12

Premier League har bekräftat vilka domare som kommer att döma i matchvecka 11 och 12. Söndagens match mot Newcastle kommer Craig Pawson att döma och matchen på onsdag mot Tottenham kommer att dömas utav Simon Hooper.

Thorisdottir har tagit examen

Damlagets Maria Thorisdottir har tagit examen från Longford International College och hon gjorde det också med en ”distinction” vilket betyder att man har ett högre poängsnitt än minimikraven.

Grattis säger vi till Maria!