Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Shoretire bakom upphämtning / Greenwood i rätten / Solidaritet från spelarhåll

I veckans första nyhetssvep tar vi sent omsider upp att reserverna spelade fotboll i lördags och lyckades till slut få med sig ett oavgjort resultat från London. Vidare noterar vi att Mason Greenwood idag infann sig i rätten. 

Gällande haveriet med biljetter till Unitedsupportrar i samband med bortamatchen mot Chelsea har nu även spelarna tagit tag i saken.

Sen upphämtning i London

Reserverna visade rejäl karaktär när man kämpade till sig en poäng mot Chelsea. Efter att ha tagit ledningen genom Isak Hansen gjorde Chelsea tre raka mål och det såg ut att bli en tung förlust för United.

Men i matchens slutskede klev Shola Shoretire fram två gånger om såg till att United fick med sig en poäng från huvudstaden.

Russo ett par veckor bort

Alessia Russo fanns inte med när United körde över Brighton med 4-0 igår. 23-åringen dras med en skada men förväntas vara tillbaka inom ett par veckor, uppgav tränare Marc Skinner till BBC.

Greenwood i rätten

Idag infann sig Mason Greenwood i rättssalen efter det i förra veckan stod klart att 21-åringen skulle åtalas för våldtäktsförsök, kontrollerande och tvingande beteende samt misshandel som orsakat faktisk kroppsskada.

Greenwood är alltjämt försatt i häkte, men vad som hänt bakom lykta dörrar under dagen har vi inte kännedom om, följaktligen undviker vi givetvis all form av spekulation.

Spelarna visar solidaritet

Efter att det sedan tidigare stått klart att United fått ett reducerat antal biljetter till bortamatchen mot Chelsea nu på lördag kommer rapporter om att spelarna gör sitt för visa stöttning.

Unitedspelarna ska ha avstått sina egna biljetter, som bland annat familjemedlemmar brukar ges, för att visa solidaritet gentemot.

Huruvida det kommer påverka att fler Unitedsupportrar får gå på matchen är dock oklart.

Jurado uttagen

Uniteds 18-årige ytterback Marc Jurado har blivit uttagen till Spaniens U19-landslag, som ska ta sig an Tyskland den 25 oktober.

Res med oss till Manchester!