Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ändringar i spelschemat / Carrick klar för Middlesbrough

Dagens nyhetssvep kommer att präglas att tränarnyheter, där den största nyheten handlar om Michael Carrick som tagit över tränarrollen i Middlesbrough. Utöver det så har det gjorts några ändringar i spelschemat efter VM-uppehållet.

Tre ändringar i spelschemat

Manchester United har fått se tre ändringar i sitt spelschema efter VM-uppehållet. Istället för att spela den 26 december så kommer man nu att spela sin match mot Nottingham dagen efter, alltså den 27:e klockan 21:00.

Matchen mot Wolverhampton den 31 december kommer att spelas samma dag, men istället för att spela vid 16:00 så kommer matchen nu att ta plats vid lunchtid, 13:30.

Sedan så kommer matchen mot Bournemouth att spelas på tisdagen den 3 januari klockan 21:00. Detta för att ge spelarna lite mer vila mellan matchomgång 18 och 19.

Carrick klar för Middlesbrough

Det har ryktats ett tag och nu är det officiellt. Michael Carrick har presenterats som ny huvudtränare för Middlesbrough FC vilket kommer att bli 41-åringens första permanenta huvudtränarjobb.

Vi önskar Michael all lycka på sitt nya äventyr!

Sheriff tappar tränare – två dagar innan mötet med United

Sheriff Tiraspols tränare Stjepan Tomas har valt att lämna sin post som huvudtränare för laget, detta bara två dagar innan matchen mot Manchester United.

Emery ny tränare för Aston Villa

Igår kväll meddelade Aston Villa att man gjort klart med Unai Emery som ny huvudtränare, och klubben skriver i en pressrelease att Emery kommer att ta över laget den 1 november vilket innebär att han kommer att vara på plats i tid för mötena mellan United och Villa.