Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Bellingham är högsta prioritet / Casemiro utsedd till månadens spelare / Antony nominerad

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Erik ten Hag ska ha Jude Bellingham som högsta prioritet i sommarens transferfönster. Utöver det så har Casemiro blivit utsedd till månadens spelare för klubben och till sist så har Antony nominerats till månadens mål.

Bellingham högst upp på Ten Hags lista

Jude Bellingham är en spelare som finns på alla storklubbars radar inför det kommande sommarfönstret, och nu rapporterar David McDonnell på The Mirror att 19-åringen ska vara högst upp på Erik ten Hags lista.

Prislappen för Bellingham ska enligt McDonnell ligga på £100 miljoner och som sagt så har flera toppklubbar ögonen på Bellingham som till exempel Manchester City, Liverpool och Real Madrid.

Dock så vet United att om man ska någon som helst chans att locka engelsmannen till Old Trafford så måste man kvalificera sig för Champions League denna säsong.

Casemiro är månadens spelare

Casemiro har blivit utsedd till månadens spelare för oktober månad vilket var mycket välförtjänt. Brassen har blivit bättre och bättre för varje match han spelat och har denna månaden också gjort sitt första mål för klubben när han räddade en poäng mot Chelsea.

Nu har han alltså kammat hem sin första ”månadens spelare” för klubben, och det kommer att vara långt ifrån den sista.

Grattis Casemiro!

Antonys drömträff nominerad till månadens mål

När nomineringarna för månadens mål i Premier League släpptes under dagen så fanns en United-spelare med. Det handlar om nyförvärvet Antony och hans drömträff i förlusten mot Manchester City.

Andra spelare som nominerats är Kevin de Bruyne, Miguel Almiron, Conor Gallagher, Dwight McNeill, Thomas Partey och Youri Tielemans.