Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
VM-trupper presenteras / Antony fortfarande skadad / Ferdinand får medalj

Dagens nyhetssvep innehåller lite VM-nyheter där Brasilien och Danmark har presenterat sina trupper. Utöver det så har vi en liten uppdatering kring Antony som fortfarande inte är tillbaka i träning. Det och en del annat hittar ni nedan.

VM-trupper börjar presenteras

Med ett världsmästerskap som går av stapeln om knappa två veckor så börjar nu landslagen att presentera sina trupper. Under gårdagen så presenterades Brasiliens trupp och där fanns hela fyra United-spelare med.

Det handlar såklart om Casemiro, Fred, Antony, men även Alex Telles som är utlånad till Sevilla finns med i truppen.

Även Danmark presenterade sin trupp under gårdagen och där fanns såklart Christian Eriksen med.

Nedan kan ni se Antonys reaktion till att ha blivit nämnd i truppen.

Antony fortfarande skadad

Enligt Manchester Evening News Rich Fay så har den brasilianska landslagsdoktorn Rodrigo Lasmar avslöjat att Antony dras med en höftskada som gjort att brasilianaren missat Uniteds tre senaste matcher.

Det verkar dock som att han är påväg tillbaka och enligt Lasmar så kommer Antony vara frisk i tid för VM. Om vi läser mellan raderna så känns dock spel för United innan uppehållet ytterst tveksamt.

Avsparkstider mot Barcelona klara

Efter gårdagens EL-lottning där Manchester United lottades mot Barcelona så har nu avsparkstiderna bekräftats.

Den första matchen spelas i Barcelona den 16 februari och det kommer att vara en tidig avspark, nämligen 18:45. Mötet på Old Trafford den 23 februari kommer dock att spelas vid klockan 21:00.

PL-datum bekräftade för kommande säsong

Premier League bekräftade under dagen några viktiga datum för den kommande säsongen. Bland annat så kommer säsongen att inledas den 12 augusti och den sista omgången kommer att spelas den 19 maj. Utöver det så kommer man att ha ett avbrott mellan den 13 och 20 januari.

Ferdinand får sin medalj

Tidigare i år så fick Rio Ferdinand en fin utmärkelse i form av en OBE (Order of the British Emipre honour) på the Queen’s Birthday Honours list efter hans tjänster inom fotbollen och välgörenhet.

Idag lade Ferdinand ut en bild på sin Twitter där han fick sin medalj.

Vi säger grattis till Rio!