Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Bruno om det stela ögonblicket / Stjärnskottet är månadens spelare / Unitedduon kombinerar

Dagens Unitedsvep kommer med nyheterna om Bruno Fernandes förklaring till det kyliga mötet med Cristiano Ronaldo. Vi rapporterar även om att Fernandes och Dalot var i form för landslaget igår. I övrigt så rapporterar vi om att unge stjärnskottet Alejandro Garnacho är månadens spelare.

Bruno om det stela ögonblicket

För några dagar sedan, i höjden av Ronaldo-dramat, så uppmärksammades ett filmklipp från Portugals omklädningsrum där Bruno Fernandes gav Ronaldo ett något kyligt bemötande som tydde på missämja mellan stjärnorna.

Bruno Fernandes fick frågan om det stela ögonblicket i en intervju där mittfältaren förklarade att det hela var ett missförstånd och att det var Ronaldo som bara skämtade lite med Fernandes. Bruno lade till att han inte har några problem med någon. Se Brunos förklaring i helhet nedan.

Stjärnskottet är månadens spelare

Alejandro Garnacho har under november månad gått från att vara en relativt outforskad talang till att bli Uniteds bästa spelare (formmässigt sett, såklart). Senast vi såg en United match så var det ju 18-åringen som satte vinstbollen på stopptid.

Det unga stjärnskottet, med nummer 49 på ryggen, har nu utsetts till månadens spelare för november.

Unitedduon kombinerar

Portugal fortsatte igår sina förberedelser inför VM genom att slå Nigeria med 4-0 i en vänskapsmatch. Matchens första kasse kom efter 8 minuters spel då Diogo Dalot spelade fram till Bruno Fernandes som satte ledningsmålet. Bruno Fernandes skulle göra två mål i matchen då han satte 2-0 bollen från straffpunkten.

En spelare som inte fanns med i vinstmatchen var herr Cristiano Ronaldo, som missade matchen på grund av magbesvär.

Se Dalot och Bruno kombinationen nedan.

Iqbal-show när Irak mötte Irak

Då Iraks vänskapsmatch mot Costa Rica ställdes in bara några timmar innan matchstart så valde Irakierna att spela mot varandra istället, Irak A mot Irak B. Uniteds stora ungdomstalang Zidane Iqbal deltog och hade show. Se lite av Iqbals höjdpunkter från matchen nedan.

FA Youth Cup lottning

Lottningen för den tredje omgången i Fa Youth Cup har lottats fram och cupförsvarande Manchester United kommer att möta londonlaget Crystal Palace.