Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Klubben kan säljas till våren / Ronaldo ryktas till Mellanöstern / Rekordpublik

Dagens Unitedsvep innehåller nyheterna om att klubben kan få nya ägare så snart som slutet av säsongen. I övrigt så rapporterar vi att Cristiano Ronaldo ryktas till Saudiarabien, närmare bestämt Al-Nassr. Vi rapporterar även om att en ny rekordpublik för damerna nalkas på Old Trafford i helgen.

Klubben kan säljas till våren

Manchester United kan få nya ägare så snart som slutet av Premier League säsongen, det rapporterar BBC. Det finns ingen exakt tidsplan för sälj-processen men ifall Glazers skulle sälja klubben så väntas det att processen skulle vara klar runt våren.

Det sägs även att opopulariteten för de nuvarande ägarna kommer att fungera som en fördel i sälj-processen då de nya ägarna kommer att mötas av en positiv och stöttande supporterbas då de ersätter Glazers.

Ronaldo ryktas till Mellanöstern

I somras så gjorde den Saudiarabiska storklubben Al-Hilal ett försök att värva Cristiano Ronaldo. Ronaldo var då fortfarande ute efter att spela Champions League fotboll och avslog Saudi-klubbens enorma kontraktserbjudande, ett kontrakt där den portugisiska superstjärnan skulle inkassera en årslöning på £125m.

Ronaldo står utan klubb efter det kontroversiella och nyhetsuppmärksammade uttågandet från Manchester United och fler stora kontraktsförslag från den Saudiarabiska högsta ligan nalkas nu för portugisen efter VM.

Det rapporteras att klubben Al-Nassr är det troligaste destinationen ifall Ronaldo skulle acceptera att spela i den Saudiska ligan. Saudiarabien vill även använda Ronaldos profil för att stärka ett framtida VM-bud.

Rekordpublik nalkas på Old Trafford

Det väntas rekordpublik för damerna i helgen när Manchester United möter Aston Villa på Old Trafford, redan så har över 30.000 biljetter sålts till matchen. United ligger tre poäng bakom ligaledande Chelsea och siktar nu på toppen av tabellen. Läs mer om den kommande rekordpubliken nedan.

.