Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Old Trafford öppnar upp under december / Casemiro hyllar fansen / Skinner ser fram mot helgen

Torsdagens nyhetssvep rullar ut lite diverse nyheter såhär under stundande VM. Intressanta matcher väntar framåt för våra United-spelare som deltar i slutspelet. Vi rapporterar idag bland annat om att Old Trafford öppnar upp under julen, att Casemiro hyllar fansen och att damtränaren Marc Skinner ser fram emot helgens match på Old Trafford. 

Old Trafford öppnar upp under december

Manchester United öppnar portarna till Old Trafford för lokala invånare under december. Syftet är att hjälpa människor som har det extra svårt under vintern. Kylan kommer och räkningar öppnar. The Red Cafe kommer att finnas där för dem som behöver värme, lite samtal och varm dryck.

Det kommer att vara gratis alla måndagar och onsdagar med start 5 december och tre veckor framåt. Det kommer även att finnas bänkar utanför där människor som känner sig ensamma kan samlas och prata.

Collette Roche, Chief Operating Officer, säger:

Oavsett om julen är en del av människors liv eller inte, kan det vara en svår tid för många. Det är en tid på året där trycket är extra hårt på människor och det kan påverkar både mental hälsa, välstånd och välmående på många olika sätt. Med den här insatsen vill vi att människor som kämpar ska känna att de inte är ensamma, och göra Old Trafford till ett andra hem.

Casemiro hyllar fansen

Casemiro säger att han är överraskad hur passionerade Uniteds fans är. Han har fått frågan om atmosfären i England är annorlunda än den i Spanien och Real Madrid. Casemiro säger, ”båda ställena har sina fina sidor självklart. Men det jag är mest överraskad av här i England är fansen. Deras passion och hur de verkligen lever för fotbollen. När helgen kommer syns det att fotbollen är deras passion och liv”.

Casemiro är nu inblandad i Brasiliens VM och ser stark ut. Han har gjort mål och spelat mycket bra. Kamerun väntar innan slutspelet tar vid.

Skinner ser fram mot helgen

Marc Skinner ser fram emot helgen och publiken som väntar på Old Trafford. Aston Villa väntar. Det kommer att bli en minnesvärd match oavsett resultat.

Skinner säger att de sålt cirka 30000 biljetter och kanske mer. ”Det är verkligen bra siffror, vi vill såklart ha in fler men det är en underbar siffra. Du vet, möter man 10 Unitedfans så låter de som 10000”.

Skinner säger att laget kommer att göra sitt och se till att göra en insats som alla vill komma och se. ”Det handlar om att ta kontroll över där vi är nu, det är inget som kommer gratis, vi måste skapa det. Oavsett hur länge sedan det var vi slog Arsenal måste vi hitta den kvaliteten även i denna match. Läs mer på Uniteds officiella hemsida.

 

Flera skadade spelare åter

Flera spelare på skadelistan väntas åter inom kort. Det gäller bland annat Axel Tuanzebe, Tom Heaton och unge Brandon Williams. När återstarten i Premier League är här bör alla tre vara tillgängliga enligt uppgifter från Manchester Evening News.

Eriksen gratulerade Australien trots besvikelsen

Danmark åkte som vi alla vet ut från VM under gårdagen. Christian Eriksen kom inte upp i sin normala nivå. Eriksen var som alla danskar mycket besvikna igår men som den person han är, letade han upp Australiens manager Arnold för att gratulera till segern.

Eriksen spelade alla minuter under Danmarks tre matcher men hittade alltså inte nivån i likhet med övriga laget. Nu väntar lite välförtjänt vila innan Premier League går igång igen. Låt oss hoppas Eriksen hittar tillbaka till magi.