Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Nomineringar för Zelem och Russo / Brev från MUST / U18 match uppskjuten

Dagens Unitedsvep innehåller nyheterna om att Katie Zelem och Alessia Russo är nominerade för priser. I övrigt så rapporterar vi om att MUST har gått ut med ett brev till alla potentiella anbudsgivare av klubben. Vi rapporterar även om att dagens U18 match mot Leeds blev uppskjuten.

Nomineringar för Zelem och Russo

Lagkapten Katie Zelem är nominerad till månandens spelare i WSL, mycket tack vare hennes fina prestation på Emirates där hon bidrog med två assist och ett övergripande fint spel i vinstmatchen.

Zelem är dock inte den enda Unitedspelaren som kan ta hem ett november-pris då Alessia Russo är nominerad för PFA Fans’ Player of the Month. Russo gjorde mål i samtliga november-matcher, mest noterbart var såklart stopptidsnicken som sänkte Arsenal på Emirates.

Brev från MUST

Manchester United Supporters Trust (MUST) har gått ut med ett öppet brev till alla potentiella anbudsgivare som är intresserade av att köpa klubben. Brevet innehåller en lista med saker som MUST kräver av en potentiell ny ägare, detta inkluderar stora investeringar i spelartruppen och klubbens infrastruktur, fortsatt utveckling av damlaget, hållbara biljettpriser med mera. Läs hela brevet från MUST nedan.

U18 match uppskjuten

Dagens U18 match mellan Manchester United och Leeds fick skjutas upp då ingen ambulans personal dök upp på Carrington. Efter vad som beskrivs av klubben som en “logistisk svårighet” så är matchen nu uppskjuten till ett senare datum. Läs mer på manutd.com.

Datum för FA-Cupen

Manchester Uniteds möte mot Everton i den tredje rundan av FA-Cupen kommer att spelas den 6:e januari på Old Trafford. Det var roligt och svettigt när vi senast mötte Everton då mål från Antony och Cristiano Ronaldo säkrade segern på Goodison Park i oktober.