Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Gakpo tar beslut efter VM / Ronaldos nya klubb / Mejia landslagsuttagen

Några nyheter från helgen samt idag tar upp att den hett eftertraktade Cody Gakpo ser ut att ta ett beslut angående sin framtid efter VM. United uppges vara en av klubbarna som är ute efter nederländaren. Vi noterar även att Cristiano Ronaldo ser ut att ha gjort klart med ny klubb.

Beslut från Gakpo dröjer

Cody Gakpo gör succé i VM med sitt Nederländarna. Forwarden står noterad för tre mål, vilket innebär delad andraplats med ett gäng andra spelare, bland annat Marcus Rashford.

I sitt klubblag PSV Eindhoven går det också bra för 23-åringen, som där toppar skytteligan på nio mål.

Detta har gjort att han dragit till sig intresse från större klubbar, däribland United.

Att det behövs anfallskraft centralt i United är knappast någon hemlighet, då man endast står med Anthony Martial som någorlunda renodlad forward för tillfället.

För att få loss Gakpo i januari skulle intresserade klubbar behöva hosta upp omkring £50 miljoner, men 23-åringen själv har just nu fullt fokus på VM och har i en intervju med The Telegraph sagt att beslut om framtiden får vänta till efter mästerskapet.

Även Real Madrid sägs vara intresserade av Gakpo.

Ronaldos nya klubb

Cristiano Ronaldo lämnade United efter speciella omständigheter och egentligen har vi väl inget större intresse av honom längre. Vi noterar i alla fall att portugisen nu ser ut att ha gjort klart med den saudiska klubben Al-Nassr.

Väl där uppges Ronaldo tjäna groteska pengar. Omkring 2 miljarder svenska kronor om året snackas det om…

Mejia landslagsuttagen

Uniteds Mateo Mejia, till vardags i ungdomslaget, har blivit uttagen till det colombianska U20-landslaget för deras spel i det sydamerikanska U20-mästerskapet.

Res med oss till Manchester!