Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Lån-deal för Joao Felix utvärderas / Nordiska lovord för Rashford

Dagens lilla nyhetssvep innehåller nyheter om att ett lån av Atletico Madrid spelaren Joao Felix finns på tapeten. Vi rapporterar även om några lovord för Marcus Rashford från några nordiska lagkamrater.

Lån-deal för Joao Felix observeras

David Ornstein, fotbollskorrespondent för The Athletic, rapporterade igår att Manchester United är intresserade av att ta in Joao Felix på lån för att stärka upp offensiven inför våren. Detta då Erik ten Hag har gjort det tydligt att han vill se ännu en forward ansluta till klubben nu i vinter efter att huvudtränarens kanske största prioritetsvärvning Cody Gakpo köpts av rivalerna Liverpool.

Det sades dock att Glazers inte har något större intresse för att spendera stora pengar i januari då Raine Group vill se klubben såld inom den första kvarten av 2023, därför så är låne-värvningar det mest troliga under januari-fönstret.

Nordiska lovord för Rashford

Christian Eriksen hade mycket bra att säga om lagkamrat Marcus Rashford i en exklusiv intervju med klubbens media. Rashford är en man full av självförtroende efter att Erik ten Hag klev in som ny huvudtränare inför säsongen, något som Eriksen uppmärksammade i sin intervju.

”Han är väldigt självsäker. Man kan se i matcherna, han ser skarp ut. Han ser ut som om han kommer att skapa något eller göra mål varje gång”

Även vår svenske mittback Victor Lindelöf, som spelat med Rashford i mer än fem år nu, hade några lovord för anfallaren:

”Han är en fantastisk spelare. När han spelar med det självförtroendet så är det ännu svårare att försvara sig mot honom. Jag tycker att han presterade bra i VM också. Förhoppningsvis kan han bara fortsätta och göra några fler mål för oss eftersom han är väldigt viktig för oss som ett lag.”