Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
United överväger Butland / De Gea känner lugn över sin kontraktssituation / Martinez tackar

I dagens nyhetssvep blir det en del målvaktssnack då det rapporteras om att United överväger Jack Butland som andramålvakt. Vidare så känner sid David de Gea lugn kring sin kontraktssituation. Slutligen så har Lisandro Martinez tackat för den fina mottagning han fick innan och under gårdagens match mot Bournemouth.

United överväger Butland som andramålvakt 

Efter att Martin Dubravka återkallats till Newcastle så letar nu Manchester United efter en ny andramålvakt, och enligt The Telegraphs Mike McGrath så överväger man att värva Jack Butland för att fylla den positionen.

Senare under dagen har detta bekräftats av ett flertal journalister, och utöver Butland så finns det enligt Laurie Whitwell en chans att Aaron Wan-Bissakas tillgänglighet kommer upp i diskussioner mellan Crystal Palace och United, men högerbacken kommer inte att inkluderas i en deal för Butland, utan det skulle isåfall vara separat.

Enligt Whitwell så tittar även Wolverhampton på Wan-Bissaka, då man nu har pengar att spendera i detta transferfönster.

United ska också ha funderat på att återkalla Dean Henderson från sitt lån hos Nottingham Forest, men man kände att det är bättre för engelsmannen att få regelbunden speltid.

De Gea redo att acceptera lägre lön

På tal om målvakter så ska David de Gea vara redo att acceptera en lägre lön för att kunna fortsätta sin karriär i Manchester United. Enligt The Telegraphs James Ducker så ska spanjoren vara redo att skriva på ett kontrakt med lägre lön än de £375 000 i veckan som han tjänar för tillfället.

De Gea har själv kommenterat sin situation, och på frågan om han var säker på att han kommer att avsluta sin karriär i United så sade han följande.

“Jag hoppas det. Jag har sagt att detta är min klubb. Jag har varit här i många, många år vilket är en stor ära, och jag är väldigt glad över att få vara här.”

Vidare så känner spanjoren sig lugn kring sin kontraktssituation.

“Ja, jag känner mig väldigt lugn [om kontraket]. Jag ör bara fokuserad på att träna och prestera så bra som möjligt. Det kommer definitivt att sluta på ett bra sätt.”

Martinez tackar fansen

Lisandro Martinez fick ett varmt välkomnande tillbaka på Old Trafford när han fick visa upp VM-guldet som han vann i Qatar. Bland annat fick argentinaren en ovation från sina lagkamrater, personal och supportrar, samtidigt som en argentinsk flagga presenterades på läktaren.

Martinez började matchen på bänken, men fick komma in i den 88:e minuten till stora hyllningar från publiken. 

Efter matchen postade Martinez på sociala medier där han tackade supportrarna, sina lagkamrater och klubbpersonal.