Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Trovärdiga uppgifter
Jack Butland genomgår läkarundersökning

Bara några dagar efter att Martin Dubravka återvände till Newcastle United ser nu Manchester United ut att ha gjort klart med en ny låneaffär på målvaktsposten. Under morgonen skrivs det från trovärdigt håll att Jack Butland kommer läkarundersökas idag. 

Butland håller för närvarande till i Crystal Palace, men spenderar mestadels av tiden på bänken i Londonklubben. United plockar därmed in en ny målvakt efter att för bara några dagar sedan ha kommunicerat att inlånade Martin Dubravka återvänder till Newcastle.

Från brittisk media rapporteras det under morgonen att klubbarna har kommit överens om ett avtal och att en läkarundersökning är nära förestående för den 29-årige engelsmannen.

Erik ten Hag uppges ha velat ha en ny andremålvakt efter Dubravkas abrupta sorti, vilket nog antyder att nederländaren inte har något större förtroende för 36-årige Tom Heaton, som sedan förra sommaren finns i truppen.

Butland har gedigen Premier League-erfarenhet efter att ha spenderat sju år i Stoke City när de låg i högstaligan. Han har även representerat Englands alla ungdomslandslag samt gjort nio A-landskamper.