Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Semifinal i ligacupen lottad
Nottingham Forest blir sista hindret innan final

Manchester United kommer ta emot Nottingham Forest i ligacupen i slutet av januari. Detta står klart efter att laget från East Midlands vunnit på straffar mot Wolverhampton Wanderers på onsdagskvällen.

Ett dubbelmöte väntar och United inleder på bortaplan någon dag under veckan som börjar den 23 januari för att sedan välkomna Nottingham till Old Trafford nästkommande vecka. Datumen som skrivits ut på Uniteds hemsida är 24-26 januari respektive 31 januari till 2 februari.

United slog som bekant ut Charlton Athletic i tisdags och ser nu ut att ha en god chans att faktiskt knipa en titel. I gårdagens andra match slog nämligen Southampton, mycket förvånande, ut Manchester City. Sydkustlaget vann på hemmaplan med 2-0, vilket gör att de kommer möta Newcastle United i den andra semifinalen.

I händelse av att United vinner sitt möte med Nottingham blir det alltså Southampton eller Newcastle i final. Två överkomliga lag, även om de sistnämnda ser väldigt starka ut i år.

Noterbart i gårdagens match mellan Nottingham och Wolves var att den utlånade Unitedmålvakten Dean Henderson knep två straffar – en från Wolveskaptenen Ruben Neves och en från Joe Hodge. Henderson får dock inte spela mot United, eftersom han är kontrakterad av klubben.