Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Unga anfallsduon blir kvar / Lån för McNeill / Dyche klar för Everton

Dagens Unitedsvep kommer med nyheter om att Anthony Elanga och Facundo Pellistri troligtvis stannar i klubben och att ett nytt namn värvats till akademin. Vi rapporterar även om att Charlie McNeill lånas ut till en League Two klubb. I övrigt så rapporterar vi om att Sean Dyche är ny Everton tränare.

Unga anfallsduon blir kvar

Vi har under januari månad hört många rykten om potentiella utlåningar på Anthony Elanga och Facundo Pellistri. Nu rapporterar The Athletic att den unga anfallsduon kommer med största sannolikhet stanna i klubben resten av säsongen, detta på grund av att truppen redan ses som tunn offensivt och att det inte finns finansiella resurser för att ta in någon ersättare för spelarna. Lånet av Wout Weghorst från Burnley kommer troligt vara klubbens enda inhandling under januari-fönstret, i alla fall när det kommer till herrlaget.

På ungdomsfronten däremot så har klubben gjort klart med Cardiff City om 16-åringe forward Gabriele Biancheri. Den unge Walesaren, med både Engelskt och Italienskt ursprung, har fullbordat sin läkarundersökning och kommer att skriva på ett ungdomskontrakt nu innan han skriver på sitt proffskontrakt då han fyller 17 i september.

Lån för McNeill

Anfalls-talangen Charlie McNeill har godkänt en utlåning till Newport County. McNeill kommer att spendera sex månader med klubben och får nu möjligheten att samla på sig sina första erfarenheter av seniorfotbollen. McNeill hade erbjudanden från många klubbar men han valde tillslut League Two laget Newport på grund av försäkringar om vilken roll han kommer att spela i klubben.

Dyche klar för Everton

Sean Dyche är nu klar som ny huvudtränare för Everton efter att Frank Lampard fått sparken för en vecka sedan. Detta blir Dyches första tränarjobb sedan att han fick lämna Burnley i våras då Lancashire-laget åkte ur Premier League.