Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
EL-truppen bekräftad / Matchdatum spikat / Månadens mål

Dagens nyhetssvep innehåller rubriker om att truppen inför vårens Europa League spel har bekräftats. Vi rapporterar även att datumet för matchen mot West Ham i FA-Cupen har spikats. I övrigt så rapporterar vi om att ett visst skott mot Arsenal vunnit månadens mål.

EL-truppen bekräftad

Uniteds Europa League-trupp för vårens Europaspel har bekräftats. Mest noterbart är att Donny van de Beek finns med i truppen fastän han bekräftas missa resten av säsongen med en skada. Två spelare som inte finns med i truppen sedan innan är Brandon Williams och Nathan Bishop. Se hela listan av spelare här.

Matchdatum spikat

Det står nu klart att Manchester United kommer att spela hemma-matchen mot West Ham i FA-Cupen den första mars klockan 20:45. Läs mer på manutd.com.

Månadens mål

Inga överraskningar här då Marcus Rashfords häxpipa mot Arsenal på Emirates är utsett till januaris månadens mål i United. Målet går att se nedan.

Månadens spelare

Mary Earps är damlagets månadens spelare i januari. Målvakten höll tre nollor under årets första månad och har hjälpt laget mycket med sina räddningar.

Hugill nominerad

Joe Hugill finns med bland de nominerade för månadens spelare i Premier League 2. Hugill hade en väldigt produktiv månad då han gjorde mål i samtliga matcher i januari och avslutade månaden med 5 mål på 4 matcher. Inte illa.

Res med oss till Manchester!