Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Damerna vill inte se Greenwood tillbaka / U19-match arrangerad / Toone slipper avstängning

I dagens nyhetssvep inleder vi med nyheten att en del spelare i damlaget inte vill se Mason Greenwood tillbaka i klubben. Vidare så har Barcelona presenterat sin trupp inför morgondagens match, och utöver det så kommer Ella Toone att slippa avstängning.

Det, och mer hittar ni nedan.

Damerna vill inte se Greenwood tillbaka

Enligt The Times så har vissa spelare i Manchester Uniteds damlag allvarliga farhågor om möjligheten att Mason Greenwood återvänder till förstalagets träning.

Vidare så skriver man att de skulle vara olyckliga om Greenwood kom tillbaka till Carringtons träningsbas, och de förväntar sig inte att den 21-årige forwarden ska återkallas.

Utöver det så skriver man att även en del spelare i herrlaget har reservationer kring en eventuell återkomst för 21-åringen, men samtidigt så finns det spelare som inte skulle ha något emot en återkomst, då Greenwood inte förklarats skyldig av något.

ESPN har rapporterat att både herr- och damlaget kommer att få uttrycka sina åsikter till klubben innan ett beslut tas, vilket det alltså verkar som man redan gjort.

Dock skriver man vidare att det är osannolikt att ett beslut kommer att tas innan sommaren.

Barcelona presenterar trupp inför morgondagen

Barcelona har presenterat sin spelartrupp inför morgondagens match. Väl där saknas Sergio Busquets och Ousmane Dembele som båda är skadade.

United arrangerar U19-match mot Barcelona

Manchester Uniteds U19 kommer att möta Barcelonas dito. Matchen kommer att spelas imorgon den 16 februari på klubbens träningsanläggning Ciutat Esportiva. 

På Manchester Uniteds hemsida skriver man att mötet är det senaste i ett antal förbättringar som gjorts för att ge varje spelare den optimala utvecklingsplattformen, och att chansen att möta europeiskt toppmotstånd hjälper till att replikera A-lagsfotboll.

Ingen Clinton i U23-landslaget

Damlagets Grace Clinton kommer inte att representera Englands U23 i deras kommande landskamper.

Enligt Rich Laverty så har Clinton dragit sig ur, men orsaken är dock oklar. Dock skriver Laverty att återbud som dessa brukar innebära att spelaren i fråga har någon småskada som behöver behandlas.

Toone slipper avstängning

Ella Toone kommer inte att missa lagets kommande tre matcher då hennes utvisning mot Tottenham har dragits tillbaka efter att man överklagat.