Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar | Tävlingar

Supporterklubben
Ta chansen och var med i utlottningen av 50 matchbiljetter

Alla som besöker sin lokalavdelning på söndag i samband med ligacupfinalen har möjlighet att vara med i utlottningen av totalt 50st matchbiljetter! Det är Manchester United Supporters Club Scandinavia (www.united.no) som sponsrar med matchbiljetterna.

Utlottningen sker bland alla lokalavdelningar i Skandinavien. Max 2st vinnare per lokalavdelning. Vinnaren presenteras på måndag den 27 februari. Vinsten består av 2st matchbiljetter till valfri match på Old Trafford under denna eller nästa säsong (i mån av plats).

OBS! Vinnaren står själv för resa och uppehälle.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT VARA MED I UTLOTTNINGEN: Kom till din lokalavdelning på söndag och se matchen tillsammans med likasinnade. – Fyll i ditt namn och mobilnummer på listan som kommer skickas runt. – Ta en selfie på dig själv som styrker att du var på plats. (gäller vid eventuell vinst)

LYCKA TILL!