Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Böter för bråk mot Palace / Brighton flyttad / Krävs fullt fokus idag

Onsdagens nyhetssvep kommer med nyheter om straffet efter bråket mot Crystal Palace samt uppdatering om flyttad match i Premier League. I övrigt ligger fokus på FA-cupen ikväll och strax därefter kommer lottning inför nästa omgång. Låt oss hoppas att United deltar där. 

Böter för bråk mot Palace

Både Manchester United och Crystal Palace har straffats för bråket i den turbulenta matchen från 4 februari. Böterna uppgår till 55 000 dollar. Bråket uppstod efter att Antony hamnat utanför sidlinjen efter en rejäl knuff, medan Casemiro senare åkte på ett rött kort för “struptag”.

FA:s uttalande kan läsas i sin helhet nedan. Båda klubbarna har accepterat att de misslyckades med att hålla lugnet hos spelarna i denna situation.

Brighton flyttad

Den svåra bortamatchen mot Brighton i Premier League som fanns i schemat den 19 mars kommer att flyttas efter att Brighton har gått vidare i FA-cupen. Brighton slog Stoke borta med 1-0 under gårdagen. Vi återkommer förstås om när den matchen kommer att spelas.

Krävs fullt fokus idag

Erik Ten hag dansade loss efter ligacupenfinalen senast men idag kräver han fullt fokus på annat än dans. Vill United gå vidare i FA-cupen så krävs 100% och fokus på det som ska göras.

Hälsningar till De Gea

Flera vill hylla David de Gea och hans rekord som 181 matcher med hållen nolla som vi rapporterade om härom dagen. Hälsningarna till en numera klubblegendar inkluderar Sir Alex.