Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Martial tränar / Matchdatum ändrat

Ikväll blir det ett litet Unitedsvep där vi hittar nyheter om att Anthony Martial är tillbaka i träning och kan vara tillbaka på matchplanen snart. Vi rapporterar även om att säsongens sista match för damerna har fått ett nytt datum.

Martial tränar

Det blev ingen skadeuppdatering under gårdagens presskonferens inför kvällens möte med Real Betis men en spelare som kan vara nära återkomst är Anthony Martial som syntes träna med laget under onsdagens träningsrunda.

Det blir däremot förmodligen ingen Martial ikväll då Erik ten Hag har beskrivit Fransmannens chanser att spela som ”osannolika”, detta till klubbens media.

Matchdatum ändrat

Säsongens sista ligamatch för damerna har fått ett nytt matchdatum. Detta för att undvika att den sista matchdagen i WSL faller samtidigt som avslutningen av herrarnas Premier League som spelas samma helg.

Damernas avslutning mot Liverpool, samt alla andra omgångens matcher, kommer nu att spelas på lördag den 27:e maj istället för söndag den 28:e.