Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp: Real Betis - Manchester United
Sabitzer och Lindelöf tillbaka, men ingen Antony

Manchester United har rest till Sevilla för att spela returmötet mot Real Betis i Europa League-åttondelen. Efter att ha missat lagets två senaste matcher så är Marcel Sabitzer tillbaka i truppen.

I den 21-mannatrupp som Erik ten Hag utnämnt så saknas Antony på grund av sjukdom. Även Kobbie Mainoo, Anthony Martial, Zidane Iqbal och Nathan Bishop får stanna hemma i Manchester.

Som nämnt ovan så är dock Marcel Sabitzer tillbaka efter två matchers frånvaro och bör ha en god chans att gå rakt in i morgondagens startelva. Även Casemiro är tillgänglig då hans avstängning enbart gäller inhemska matcher. Victor Lindelöf är också tillbaka i truppen efter att ha missat helgens match på grund av sjukdom.

MÃ¥lvakter: David de Gea, Tom Heaton, Jack Butland

Försvarare: Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Raphaël Varane, Aaron Wan-Bissaka.

Mittfältare: Casemiro, Bruno Fernandes, Fred, Scott McTominay, Marcel Sabitzer

Anfallare: Anthony Elanga, Facundo Pellistri, Marcus Rashford, Jadon Sancho, Wout Weghorst

Även Real Betis har presenterat sin trupp inför morgondagens match, och som vi nämnde i införrapporten så saknas Luiz Felipe på grund av skada och istället för italienaren så finns 18-årige Félix Garreta med i truppen.