Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Rashford missar Englands kvalmatcher / £100 miljoner för Kane / Newcastle jagar McTominay

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Marcus Rashford kommer att missa Englands EM-kvalmatcher på grund av en mindre skada han ådrog sig i gårdagens match. Vidare så har vi lite transfernyheter att rapportera kring Harry Kane och Scott McTominay.

Rashford drar sig ur den engelska truppen

Marcus Rashford kommer att missa Englands kommande EM-kvalmatcher efter att 25-åringen ådragit sig en mindre skada i gårdagens möte med Fulham.

Det var i samband med Fulhams ledningsmål som Rashford fick en smäll som krävde behandling. Dock spelade han vidare i dryga halvtimmen innan han ersattes utav Fred.

Rashford kommer alltså att missa Englands matcher mot Italien och Ukraina, vilket från ett United-perspektiv är positivt då 25-åringen är i stort behov av vila.

Tottenham vill ha £100 miljoner för Kane

Enligt The Times så söker Tottenham Hotspur £100 miljoner i en engångsbetalning för att ens fundera på att sälja Harry Kane i sommar.

Kane går in i sitt sista kontraktsår med Tottenham efter denna säsongen, och Tottenham hoppas att en så pass stor summa ska avskräcka Manchester United, som har engelsmannen på sin lista av potentiella värvningar, från att gå efter Kane.

Vidare skriver man att United har flera alternativ när det kommer till anfallare, där Napolis Victor Oshimen och Benjamin Sesko är av intresse.

Newcastle jagar McTominay

Enligt The Telegraphs Luke Edwards så undersöker Newcastle en sommarflytt för Manchester Uniteds mittfältare Scott McTominay.

McTominay är för tillfället långt ned i hackordningen i Manchester United, vilket är en anledning till varför Newcastle har valt att stärka intresset som man visade för skotten redan i januari, men då blev det snabbt uppenbart att Manchester United inte skulle överväga att låta honom gå till ett lag som de ansåg vara en direkt rival om en Champions League-plats.

Newcastle hoppas nu att den positionen kommer att ha mjuknat under sommaren när Ten Hag kommer att behöva sälja spelare för att kunna köpa.

Enligt Edwards så ska McTominay också vara intresserad av en flytt till Newcastle.

Res med oss till Manchester!