Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Glazers vill ha mer / Rashford tränar lätt / Thorisdottir borta resten av säsongen

Tisdagens nyheter innehåller fler utspel om budgivningen kring Manchester United. Processen tycks dra ut på tiden men väntas klar före sommaren. Därutöver inkluderas några uppdateringar om skadeläget i seniorlagen inför helgens viktiga matcher samt nyheter om landslagsuttagning och herrarnas sommarturné. 

Glazers vill ha mer

Enligt uppgifter till ESPN är de reviderade buden som inkommit från Sheikh Jassim och Sir Jim Ratcliffe fortfarande en bit ifrån familjen Glazers värderingar av klubben. Buden sägs ha ökat men ska fortfarande vara under de 6 miljarder pund som Glazers satt som utgångspris.

Trots det finns det förhoppningar om att en kompromiss och försäljning ska kunna ske innan sommaren.  Budgivarna väntar på återkoppling från Raine Group om nästa steg, banken som samarbetar med Glazers i ärendet.

Det finns också vissa farhågor om att nya ägare ska ändra strukturen inom klubben, i likhet med nya ägaren i Chelsea, Todd Boehly.

Rashford tränar lätt

Marcus Rashford, som tvingades stå över Englands landslagsspel förra veckan, är åter i lätt träning utan boll. Vi lär få uppdateringar från Ten Hag senare i veckan om Rashford är tillgänglig för spel mot Newcastle, fingers crossed.

Thorisdottir borta resten av säsongen

Damernas försvarsklippa Maria Thorisdottir kommer att missa resten av säsongen på grund av en fotskada. Hon säger själv:

Jag har haft motgångar många gånger tidigare, och jag kommer att komma tillbaka även denna gång, starkare och bättre än aldrig förr. Tuffa tider är inte för evigt, men tuffa människor är. Vi ses nästa säsong, Reds.

Vi önskar Thorisdottir ett gott tillfrisknande och återkomst så snart det går.

n a sign of her character, Maria said: “I’ve been knocked down many times before, and I will again bounce back even stronger and better than ever.

Wrexham väntar på sommarturnén

På Uniteds sommarturné i USA under juli månad väntar bland annat Wrexham den 25:e juli. Meddelandet frontades i samverkan mellan Sir Alex Fergusson och den walesiska klubbens ägare, de båda Hollywood-skådespelarna Ryan Reynolds and Rob McElhenney. Wrexham återfinns i National League (femte divisionen) som de leder före Notts County.

Det blir troligen ett ungt United som tar sig an Wrexham till sommaren.

Damer uttagna till Englands trupp

Dags för landslagsspel även för damerna i april och till Englands trupp återfinns fyra spelare från United. Föga förvånande gäller det kvartetten Earps, Le Tissier, Toone och Russo. Laget möter Brasilien och Australien.