Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Lagnytt inför Newcastle / Månadens mål / U21 kryssar på Old Trafford

Det är matchdag och här kommer dagens Unitedsvep där vi går igenom lite positiva hälsouppdateringar inför matchen. Vi tittar även på vem som tog hem ”månadens mål” och rapporterar om U21 lagets kryss mot Arsenal på Old Trafford.

Lagnytt inför Newcastle

Erik ten Hag gav oss lite uppdateringar kring hälsan hos några viktiga spelare i en intervju med klubbens media inför dagens match mot Newcastle.

Det var positiva nyheter om Marcus Rashford efter att den stekhete anfallaren missade landslagssamlingen med England på grund av en mindre skada. Såhär sa Ten Hag om Marcus Rashford.

Han återvände till teamträningen på fredagen så vi är ganska övertygade om att han är tillgänglig för söndag. Så, naturligtvis, vi är nöjda med det eftersom han är en mycket viktig spelare för oss.

Det var också positivt kring Anthony Martial och Christian Eriksen, där Martial verkar redo för en återkomst till matchtruppen medans Eriksen är på god väg efter att Dansken påbörjat sin individuella träning på gräset för ett tag sedan och förväntas vara tillbaka i teamträningen om någon vecka.

Månadens mål

Antonys fullträff mot Real Betis har utnämnts till månadens mål i klubben. Vi har sett Brassen sätta dit flera sådana ”Arjen Robben-avslut” under säsongen och man blir aldrig trött på den synen. Se målet nedan.

 

U21 kryssar på Old Trafford

Det blev kryss när U21 laget fick spela match på Old Trafford. Arsenal var motståndet och matchen slutade 1-1 efter att Mateo Mejia satt kvitteringsbollen och matchens sista mål i den 24:e minuten efter en mycket vacker framspelning av Daniel Gore. Se målet nedan.