Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Fernandes och Casemiro riskerar avstängning / Eriksen om Old Trafford / Ungdomar vill in i truppen

Det är idag något av en mellandag innan vi får veta mer om läget inför torsdagens kvartfinal i Europa League. Presskonferens under onsdagen. Dagens nyheter inkluderar några tidiga lagnyheter, ord från Eriksen om att spela på Old Trafford samt uppdateringar om två utlån som lyckats väl i sina respektive lag. 

Fernandes och Casemiro riskerar avstängning

Det är en är en efterlängtad comeback för Casemiro på Old Trafford på torsdag kväll. Dock riskerar vår brasilianske mittfältsgeneral en avstämning ytterligare vid gult kort under matchen. Så gäller även för Bruno Fernandes. Låt oss hoppas på att de undviker det. Med Fernandes, Casemiro och Eriksen i startelvan har laget ännu inte förlorat i år. Dags att slå ut spanjorer nummer tre.

Rashford ännu högst osäker.

Eriksen om Old Trafford

Christian Eriksen har låtit sig intervjuas när han åter är aktuell för spel. Han talar om det speciella med Old Trafford och att det är intensivt och speciellt att spela där, och möjligen också skräckinjagande för vissa motståndare. Hela intervjun kan ses från kl 18.00 svensk tid idag.

Smith klar för Leicester

Premier Leauge-bekantingen Dean Smith (tidigare Aston Villa) har åter fått ett jobb. Han kommer att leda Leicester under resten av säsongen och försöka rädda laget kvar i ligan. De har en ordentligt dålig trend och i nästa match väntar Manchester City.

Ungdomar vill in i truppen

Charlie McNeill som är utlånad till League two och Newport County. Även om vi kunde förväntat oss fler mål från den unge United-anfallaren, särskilt efter hans statistik under ungdomsåren i City, så har han gjort det bra i Newport County. Han lär sig ta smällar och delta i uppbygganden av anfallsspelet.

McNeill har fått förtroende från manager Graham Coughlan som är nöjd med honom. Det återstår att se om McNeill tar sig in i ett slagkraftigt United till nästa säsong.

Även Amad som gjort det mycket bra i Championship och Sunderland kommer vilja slå sig in i Uniteds trupp till nästa säsong. Amad har gjort 11 mål på 35 framträdanden och därutöver tre assists. Två mål mot Hull blev det senast. Sunderland har gått bra och är med och slåss om play off-platser.

Tränaren Tony Mowbray har uttalat sig om Amad som en “wonderful talent”. Amad har gjort nio matcher för United och uttalar sig själv om framtiden, “Jag har inte visat mitt bästa ännu, men förhoppningsvis kan jag återkomma och bevisa min talang. Min dröm är att spela regelbundet för Manchester United.”

Wan-Bissaka kan lämna

Enligt uppgifter från Football Insider genom Man United News, har Wan-Bissaka fått höra att han kan leta sig efter en ny klubb till nästa säsong. Uppgifterna gör gällande att Ten Hag ska föredra Dalot och även vara ute efter Jeremie Frimpong från Bayer Leverkusen. Vi tar det med en nypa salt.