Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Tummen upp efter operationen / Nomineringar till säsongens lag / U21 förlorar

Dagens nyhetssvep kommer med en positiv uppdatering från Lisandro Martinez efter operationen. Vi rapporterar även om att fyra Unitedspelare är nominerade till EA Sports PL Säsongens Lag. I övrigt så meddelar vi om ännu en förlust för U21-laget denna säsong.

Tummen upp efter operationen

Lisandro Martinez har nu genomfört sin operation efter den säsongsavslutande fotskadan som uppkom mot slutet av matchen mot Sevilla förra veckan. Martinez lade upp en bild på sina sociala medier där han ger tummarna upp efter ingreppet och ger följande ord:

Allt gick riktigt bra, tack och lov! Stort tack för alla era meddelanden. Fokuserar nu på återhämtningen.

Vi på Muss önskar fortsatt Licha en stadig rehabiliteringsperiod innan vi tar nya tag inför nästa säsong.

Nomineringar till säsongens lag

Röstningen till Säsongens Lag i Premier League är nu igång på EA Sports hemsida. Bland de 40 nominerade spelare så hittar vi endast fyra spelare från Old Trafford. Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro och Marcus Rashford är alla välförtjänt nominerade, dock så saknas spelare som David De Gea, Raphael Varane och Bruno Fernandes av okända anledningar.

U21 förlorar (igen)

Det är helt enkelt ingen rolig säsong för klubbens U21-lag som igår förlorade ännu en match, denna gång mot Leicester City som befinner sig i botten av tabellen. Det var en spännande match där United kom tillbaka från underläge vid två tillfällen men som till slut torskade med 3-2. Målen från de rödklädda kom tack vare Sonny Aljofree och Mateo Meija.

Denna förlust betyder att U21-laget fortfarande inte vunnit en match sedan den 11:e februari då Everton slogs med 4-1.

Res med oss till Manchester!