Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Garnacho förblir röd i fem år till

United har bekräftat idag att vår kvicke argentinare Alejandro Garnacho har tecknat ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2028.

Alejandro Garnacho är en egen produkt som kom till klubben från Atlético Madrid 2020 som 16-åring. Garnacho gjorde ett par framträdanden förra säsongen, men har tagit stora kliv och varit en viktig kugge i Erik ten Hags lag den här säsongen och har bidragit med 2 mål och 2 assist på 15 ligamatcher, varav en memorabel matchvinnare mot Fulham i november.

Alejandro Garnacho säger:

“När jag anslöt till den här otroliga klubben så drömde jag om att göra min debut, spela på Old Trafford, göra mitt första mål och vinna troféer med Unitedemblemet på bröstet. Jag känner mig väldigt stolt att ha upplevt dessa ögonblick redan, tillsammans med min familj som har stöttat mig hela vägen fram.

Vi är alla ödmjuka inför chansen att fortsätta vår resa i Manchester United och jag har redan börjat jobba på att uppnå mina framtida mål och ambitioner.

Tränaren och staben har hjälpt mig att förbättras på alla sätt och med deras stöd utvecklas jag varje dag för att hjälpa laget.

Jag ser fram emot framtiden och kan inte bärga mig att skapa fler speciella minnen med den här gruppen, framför våra fantastiska supportrar.”

Fotbollschef John Murtough har detta att tillägga:

“Alejandro har verkligen dedikerat sig till att uppnå de mål som klubben har satt för honom sen han kom till Manchester.

Hans talang, driv och beslutsamhet att lyckas har lett till snabba kliv från akademin in till A-laget, och detta nya långtidskontrakt speglar vår tro på att han kommer fortsätta sin spännande utveckling under Ten Hags ledning och hans stab.

Alejandro har enorm potential, och vi ser alla fram emot att arbeta med honom och se till att han kan uppnå sina ambitioner i Manchester United under åren framöver.”

Vi ser fram emot många år med Alejandro Garnacho på kanten!

Alejandro Garnacho

Res med oss till Manchester!